Gratis anonieme SMS versturen

Deze site krijgt 4.8 uit 183 reviews
5 1

Jij kunt nu onbeperkt anonieme SMS berichten versturen: Gebruik onze tool aan de linkerkant en stuur berichten met een eigen afzenden en inhoud tot 280 tekens.

Klik hier voor nep SMS voorbeelden.

Anonieme afzender

Dit is een anoniem SMS bericht. Zelf een anonieme SMS versturen?

Gebruik het SMS formulier op deze pagina!

AnoniemSturen heeft al meer dan 11308 (anonieme) sms'jes verstuurd!

Eigen anonieme afzender kiezen

Met ons systeem hierboven kan ook jij in enkele minuten een gratis anonieme sms versturen. Kies zelf met welke afzender je het bericht wilt versturen: Degene die de SMS ontvangt kan niet achterhalen wie de echte afzender van het bericht is.

Bijzonder leuk om originele telefoon grappen uit te halen met je vrienden of familie. Wil je extra plezier?

Gebruik dan het nummer van een bekende (van de ontvanger) als afzender. De telefoon van de ontvanger zal het nummer automatisch vervangen door de naam welke in zijn/haar telefoon aan het nummer is gelinkt: Maximaal plezier! 😉

Oh, voor we het vergeten: Een anonieme sms achterhalen is niet mogelijk voor de ontvanger.

Typ je bericht

Typ je SMS

Volg alle stappen

Volg de stappen

Jouw SMS wordt gratis verstuurd!

SMS wordt verstuurd!

Kies het tijdstip van versturen

Het is mogelijk om zelf het tijdstip en moment van versturen te kiezen. Je kunt je SMS direct versturen of inplannen om deze op een later tijdstip en/of datum te versturen.

SMSjes kunnen tot 2 jaar vooruit worden gepland: Kijk maar uit dat je hem niet vergeet 😉

Internationale nummers werken ook

Onze dienst is niet alleen gelimiteerd tot Nederland: Je kunt óók naar internationale nummers sms berichten sturen. Let op: Voor internationale nummers moet je de landcode gebruiken!

Voorbeeld nep SMS berichten

Incassobureau

Geachte heer/mevrouw. Dit is ons laatste verzoek i.z. uw openstaande saldo (€ 6252,11) in dossier #4321IX. Neemt u a.u.b. contact op.

CBR

Dag heer/mevrouw. Uw rijbewijs is ongeldig verklaard omdat uw examinator niet bevoegd was. Neemt u a.u.b. zo snel mogelijk contact op voor een herexamen. Groeten CBR

JUMBO

Goedemiddag en GEFELICITEERD! U bent de winnaar van 10 kratten bier. U kunt deze afhalen bij de dichtstbijzijnde Jumbo in uw omgeving. Laat deze SMS en code zien ter verificatie: #JB359927.

Loes

Hoi.. Je boeking met mij is bevestigd: A.s zaterdag ben ik om 23:00 op het door jouw doorgegeven adres. Tot dan knapperd. X

PolitieNL

Dit telefoonnummer is opgenomen in een nieuw dossier ten gevolgen van fraude. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend contact op te nemen met de politie.

Datingservice

Bedankt voor uw aanmelding voor de SMS Datingservice. U ontvang maximaal 6 sms berichten per dag van vrouwen uit uw omgeving (€ 0,70 pob).

Saldomelding

Beste klant, Er heeft een afschrijving plaatsgevonden, uw nieuwe saldo is: € -628,09. Met vriendelijke groet, [NAAM VAN BANK]

Facebook

Beste Facebook gebruiker. Inzake een strafrechtelijk onderzoek is alle data van uw Facebook account- en gebruik overgedragen aan de inlichtingendiensten. Uw toegang tot ons platform is tevens tijdelijk ontzegt ingaande het lopend onderzoek.

Donatie

Hartelijk dank voor uw donatie. Het gedoneerde bedrag a € 3,- wordt automatisch van uw baltegoed of telefoonrekening afgeschreven.

Hoe stuur ik zelf een gratis anonieme sms?

Het sturen van een gratis (anonieme) sms is heel makkelijk. Je vult de gewenste afzender in (dit kan tekst of nummers zijn) en daarna het bericht van maximaal 280 tekens.

Hierna kun je indien gewenst een datum en tijdstip invoeren om je sms te plannen. Als je geen datum en/of tijdstip kiest zal de sms direct verzonden worden.

Infographic over het gebruik van anonieme sms berichten in Nederland.

Grappen uithalen via een anoniem smsje

De meest gebruikte reden voor het zenden van anonieme berichten zijn grappen (71%) en nep sms berichten.

Hoe zou jij je voelen als je volledig onverwachts een sms krijgt van een incassobureau dat je nog éénmaal vriendelijk vraagt die 3000 euro te betalen? Of dat je ineens een paar honderd euro rood staat bij de bank? 😉

Een anonieme SMS is handig

Naast geweldige grappen uithalen kun je een anonieme sms ook gebruiken voor verschillende doelen.

Ben je al een tijdje (stiekem) verliefd op iemand? Stuur je liefdesverklaring zonder dat hij/zij direct weet dat jij het bent. Heeft je ex je telefoonnummer geblokkeerd en wil je toch iets kwijt? Gebruik de anonieme sms dienst en je berichtje komt alsnog aan!

Wist je dat: Je ook een anoniem Whatsapp bericht of een anoniem Facebook bericht kunt sturen? ?

9 gedachten over “Gratis anonieme SMS versturen”

Plaats een reactie

Beoordeel ons!