Anonieme Facebook Messenger chat

Facebook Messenger is samen met WhatsApp messenger de meest gebruikte berichten dienst van dit moment. Omdat FB Messenger aan je persoonlijke Facebook profiel is gekoppeld is het niet mogelijk om zo anoniem met iemand te chatten.

Tenzij.. Je onze website gebruikt! Via het formulier hiernaast kun je via onze anonieme accounts een bericht sturen naar iedere Facebook member zonder je eigen naam of afzender te gebruiken.

Pieter Drievlieter

Dit is een anoniem chatbericht via Facebook Messenger. Zelf een anonieme chat versturen?

Gebruik hetformulier op deze pagina!

100% anoniem chatten via Facebook

Met onze dienst kun je altijd 100% anoniem chatten: Onze servers maken automatisch verbinding met één van onze anonieme accounts. Dit zijn accounts met algemene namen welke nooit naar jou geleid kunnen worden.

Ideaal om te stangen

Met de anonieme Facebook chat kun je jouw vrienden of anderen perfect op de kast jagen. Doe jezelf voor als iemand die nog geld te goed heeft van degene die je in de maling wilt nemen. Of maak de ander wijs dat je de oude vakantie vlam bent en zwanger bent 😉

Stel het tijdstip van versturen in

Je kunt je bericht direct laten versturen maar het is ook mogelijk om het bericht in te plannen op een datum en tijdstip. Bijvoorbeeld op een moment dat je zelf bij de persoon aanwezig bent en de grap nog even flink kunt aandikken door gechoqueerd te reageren en/of de reactie van diegene te kunnen zien.